Elektricien in Laarbeek

Van Hoof Elektrotechniek : Uw elektricien in Laarbeek!

Of het nu gaat om het compleet vervangen van uw meterkast of het plaatsen van een wandcontactdoos. Van Hoof Elektrotechniek is de juiste en professionele partner voor al uw elektro-installaties, op elk gebied. Als erkend installatiebedrijf, zijn wij aangesloten bij Uneto-VNI en SEI, en staan wij garant voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid. Bent u op zoek naar een electricien in Laarbeek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor zowel bedrijven als particulieren, woningbouw of utiliteitsbouw, wij bieden totaaloplossingen op het gebied van electro, die naadloos aansluiten op uw wensen. Uiteraard voorzien wij u graag van advies en zijn altijd bereid om mee te denken. Zoals u van een goede elektricien kunt verwachten!

Of het nu gaat om een nieuwbouwhuis, bedrijfspand of verbouwing, wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie. Natuurlijk staat de veiligheid en het gebruikscomfort op de eerste plaats. Wij maken dan ook enkel gebruik van de beste KEMA keurmerk voorziene materialen.

WELKOM - DIENSTEN - LINKS - CONTACT - VOORWAARDEN - SITEMAP
Dopheide 2, 5738 CV Mariahout, Tel 06 - 246 139 54, info@vanhoofelektrotechniek.nl
Copyright © 2009 - 2024 Van Hoof Elektrotechniek. All rights reserved.