Toegangscontrole en intercom

Weet wie er binnen komt via toegangscontrole of intercom.

Binnen veel bedrijven en appartementencomplexen wordt gebruik gemaakt van toegangscontrole, oftewel gepersonaliseerde toegang. Dit kan in de vorm van een intercom, maar ook geautoriseerde entree met registratie behoren tot de mogelijkheden.

Woningen
Voor een particuliere woning kan een intercom prima voldoen aan uw wensen. Denkt u hierbij aan een intercom met beeldscherm, zodat u bijvoorbeeld kunt zien wie er aanbelt.

Bij een appartementencomplex of parkeerterrein is gepersonaliseerde toegang een mogelijkheid. Bewoners kunnen dan in- en uit het complex met behulp van een persoonlijke toegangskaart.

Bedrijven
Ook voor bedrijven is gepersonaliseerde toegang mogelijk. Bijvoorbeeld in de vorm van een automatische deur, die enkel ontgrendelt wanneer een persoonlijke toegangspas wordt gebruikt. Niet alleen verhoogt u hiermee uw beveiliging, daarnaast geeft het u meteen een registratiemogelijkheid. U kunt dan op elk gewenst moment zien wie er binnen komt en op welk tijdstip.

Zoals u ziet zijn er diverse mogelijkheden. Van Hoof Elektrotechniek gaat graag met u in gesprek om uw persoonlijke wensen te inventariseren en zo tot een voor u ideaal systeem te komen.

WELKOM - DIENSTEN - LINKS - CONTACT - VOORWAARDEN - SITEMAP
Dopheide 2, 5738 CV Mariahout, Tel 06 - 246 139 54, info@vanhoofelektrotechniek.nl
Copyright © 2009 - 2024 Van Hoof Elektrotechniek. All rights reserved.