Alarm installatie

Beveilig uw woning of bedrijfspand met een elektronisch alarm systeem.

Natuurlijk wilt u dat uw woning of bedrijfspand zo volledig en goed mogelijk beveiligd is. Van Hoof Elektrotechniek neemt u alle zorg uit handen en zorgt ervoor dat op het gebied van inbraakbeveiliging en brandveiligheid alles perfect in orde is.

Inbraakbeveiliging
Van Hoof Elektrotechniek heeft een brede ervaring in het aanleggen van elektronische alarm installaties. Van een volledig bedraad beveiligingssysteem tot een draadloze installatie, voor elke situatie is een geschikte oplossing.

Graag adviseren wij wat voor uw specifieke woon- of werksituatie de best passende beveiligingsoplossing is. Uiteraard houden we rekening met uw budget en eventuele verzekeringseisen. De gebruiksvriendelijkheid van het systeem wordt hierbij niet uit het oog verloren.

Brandbeveiliging
Brand in huis, of in uw bedrijfspand is iets dat u hoe dan ook wilt voorkomen. Het is dan ook zaak een beginnende brand in een zo vroeg mogelijk stadium te signaleren. Automatische branddetectie zorgt ervoor dat er bij brand een alarm klinkt, zodat u direct maatregelen kunt nemen.

WELKOM - DIENSTEN - LINKS - CONTACT - VOORWAARDEN - SITEMAP
Dopheide 2, 5738 CV Mariahout, Tel 06 - 246 139 54, info@vanhoofelektrotechniek.nl
Copyright © 2009 - 2024 Van Hoof Elektrotechniek. All rights reserved.